söndag kväll och jag har sett alla bra filmer ren

jag har filmfiilis. men alla filmer jag vill se har jag ren sett. jag vill till exempel se:

 • battlestar galactica (mini series). bästa sci-fi ever.
 • monty python-långfilm. life of brian, the quest for the holy grail eller the meaning of life.
 • alice i underlandet. kukkuu, det blir int bättre än så.

alice i underlandet

so now what. *morrar*

19 thoughts on “söndag kväll och jag har sett alla bra filmer ren”

 1. det svåra är ju alltså att jag har sett en massa bra filmer och nu kommer jag inte på någon som jag skulle tro att är bra. “gå till bibban och botanisera” 😀 😀 det är ju som om du inte känner mig överhuvudtaget…det är ju bara att kolla http://www.imdb.com och sen ladda ner filmen. MEN nu hittar jag alltså inte någon film jag vill se. (über-i-landsproblem alltså).

 2. Ja e ju sååå jävla mainstream att ja knappt känner igen filmerna du skrev om. Men ja håller med om Shawshank redemption. En av dom bästa filmerna ja sett. EVER!

 3. jag såg sen “over the hedge”, tecknad film ungefär som hoodwinked eller ice age. smått störande att skämten börjar vara samma men lite rolig var den ändå.

 4. Vi hade oxå jävligt svårt att välja film igår kväll (helt tydligt var det ett nationellt syndrom?!?). Alla filmer jag ville se hade Janne sett o vice versa. Till slut såg vi brokeback mountain. Int helt fel den heller. Men nu ska ja klaga lite: ja har en finne i ÖRAT o hela mitt huvve värker pga den!! Ja lider alltid av såna löjliga krämpor att man knappt ids säga dom högt… Sekunda-vara, I guess?

 5. jag har haft finne i örat och det värkte som fan! jag tror jag försökte klämma ut den med tandpetare men det blev bara ännu värre, förstås.

 6. ok, ja ska int börja truga en tandpetare i örat. Tack för tipset 🙂 Jag hade tänt försöka med en pincett, men det är knappast nån bra idé heller…
  Såg du att Gatti o Christa förlovat sig? Efter alla dessa år? Det senaste ja hörde (för kanske 5 år sen) var att det var slut? Men helt tydligt har dom hittat varandra igen!

 7. nä du ska nog int bränna ut finnjäveln.

  jag fick ett sms av gatti för nån vecka sen där han sa att dom förlovat sej. nu är det ren tredje (iaf) av mina kompisar som förlovat sej. jag tycker dom sku kunna lugna sej. sådär allmänt.

 8. fast jag undrar nog ibland. att dom som gifter sig, har dom samma svårigheter som jag i nära relationer, men dom skiter i det och gifter sig ändå, eller är det bara jag som har fel i huvu? sådär halv-retorisk fråga, för det finns ju så många olika orsaker att gifta sig för.

 9. Vi har nog alla lite fel i huvu. D e ju helt selvä att dom som gifter sig oxå har svårigheter. Friskt att ifrågasätta o även fundera på svåra saker, tycker jag.
  Ja ska ti Åbo imoron. Ska intervjua nån på TYKS kl.12.

 10. och du har int kunna säga det tidigare, DAIJU! jag är upptagen typ 14-16.30, kommer du och hälsa på? jag bor nära tycs.

 11. Nå nog har du nu sen junttiga tider då du e upptagen! ja e upptagen 12-14.30 o sen ska tibax ti Helsingfors på ett möte (detdär lät SÅÅÅ officiellt, det är det inte FYI) så det får bli nästa gång! Du råkar int vara i Tammerfors i övermorgon? 🙂

 12. Ja ska hoppa på tåget 15.00 o e klar typ två-tiden. Kanske senare dock. Ja kan ju ringa åt dig ifall att ja e done i god tid!

 13. hmmm. jag vet att du laddar ner. jag vet också att man faktiskt inte hittar precis allt där ute i rymden, så ibland är bibban kul ändå! sådeså 🙂

Leave a Reply