you’re fired.

ett nytt element har kommit till mitt arbete på internationella enheten: att acceptera eller förkasta utbytesstuderandens ansökningar i det nationella databas-systemet HAREK. besluten är alltså redan fattade.

jag började med de avslagna ansökningarna till magistersprogrammen. till min nya rutin hör att för varje hukulele eller nwakata innocent eller vad de än heter, mumla “you’re fired” och med musen göra ett kobra-klick inspirerad av donald trump. och så är den saken klar.

you're fired

för övrigt sade min hyresvärd(inna) att hon säger upp mej och igår kom en skriftlig varning på posten. så jag håller ögonen öppna för annat boende i åbo.

2 thoughts on “you’re fired.”

  1. tur att du bara behöver klicka med musen, att fatta besluten är säkert inget kul jobb?! och VAD har du gjort för att bli uppsagd? haft skorna i korridoren är nog inte bad enough 🙂

  2. i varje fall är det roligt att läsa motiveringarna: “förfalskat toefl-intyg” och annat roligt dyker upp 🙂

    det var nog inget annat än skorna, samtidigt så har det ingenting med några skor att göra, jag har nu bara lyckats få en ovän för livet. och, hittills, en skriftlig varning efter en muntlig uppsägning.

Leave a Reply