vad har tv för fel!?

varför kan inte tv vara (som) internet!? allt bara finns där. melita möter, på fst, hon möter patricia tudor-sandahl. ÅH! när jag märker det återstår bara 5 minuter av programmet så nu är jag berörd, upprörd och besviken. nu missade jag hela alltihopa. poff!

tv är SÅ överskattat. tv är så fucking retarded.

men från en sak till en annan (när nu tv:n blev på och visar sista delen av kirjava silta). fan vad tragiskt ifall man skulle vara pappa, och aldrig finnas till för sitt barn. vad spelar nånting för roll då! jag skulle gärna REFLEKTERA över det där en stund, men jag BRYR mig inte just nu.

för jag behöver klaga! förra VECKAN stack en laboratorietant mej i armen, men alldeles för djupt så nu är min arm helt sjukt sjuk! riktigt så att jag inte kan SOVA ordentligt.

om ett träd faller i skogen och jag inser att jag borde hålla käft för att ingen bryr sig – då är det bra att ha sällskap av sina röster.

skulle jag skriva rubriken till sist skulle det stå “vad har JAG för fel!?” jag säger INGENTING av det som EGENTLIGEN flödar helt för sig själv.

One thought on “vad har tv för fel!?”

  1. jo en sak just for the record: i filmen var en smörig scen i slutet med utvecklingsstörd far, där pojken berättar att han lärt sig cykla och pappa säger att “nu kan du nånting som jag inte kan”. jag skulle så unna min bror att få känna så.

Leave a Reply