den amerikanska flickan

såg den amerikanska flickan på åst ikväll. visste inget om storyn innan. är lite sugen på att läsa boken. konstigt att det skulle gå den vägen, i varje fall brukar jag föredra filmen framom boken. men förstod inte riktigt pjäsen, kanske jag borde se teater oftare för att kunna fokusera på rätt saker istället för att fundera över vad skådespelarna egentligen känner när de står på scenen.
den amerikanska flickan

2 thoughts on “den amerikanska flickan”

  1. hehhe… “stället för att fundera över vad skådespelarna egentligen känner när de står på scenen” de va roligt tyckt ja.. kan så tänka mej att du funderade på det istället för att följa med handlingen. Ja lever mig så in i handlingen så ja int tänker på va dom känner påriktit..:P

  2. jag ska på teater imorgon (hedda gabler på turun kansallisteatteri), den pjäsen är jag jättenyfiken på!

Leave a Reply