tillbaka, med ron paul

sommaren är snart över och det blev tydligen en oplanerad sommarpaus i skrivandet. jag tänker fatta mig ganska kort, gällande något som jag ofta tänkt på de senaste månaderna då jag kollat digg.

ron paul. jag vet inte exakt i vilket skede jag fick upp ögonen för honom (eller obama) – tror det var när jag läste att abc hade manipulerat sin web poll och tillhörande kommentarer efter att ron paul fått överlägset mest röster. det tycks vara en trend att traditionella medier såväl i usa (abc, cnn) som i finland (hbl) ger mycket större vikt till hillary och guiliani medan ron paul och obama har ett betydligt högre stöd mätt t.ex i hur många gånger videon med respektive kandidat visats på youtube, eller vilka kandidater som “diggas” mest på digg.com.

ibland mötas de tu.

One thought on “tillbaka, med ron paul”

 1. Fint att du tar upp en viktig grej som Ron Paul. Också jag har undrat stort över att pressen med HS&Hbl i spetsen närmast totaltiger.

  Troligen är redaktionerna tysta eftersom vissa stora pojkar som morrar i bakgrunden börjar bli smått oroliga över att Ron Paul kommit att få fram sitt budskap trots deras stränga kontroll över media.

  Stora pojkarna vill inte att folk skall höra Ron Paul lägga ut texten om hur man borde gå in för “sound money”. (Vadå sound money – vad kan det vara fråga nån kanske sig) Ja inget dess märkligare än att:

  a. centralbanken Federal Reserve borde stängas och köras ned !
  b. federala inkomstskatten slopas och dess indrivare IRS stängas.
  c. återinföra statlig kontroll över dollarn, dess kurs, räntenivån och mängd den mängd som finns i omlopp. (s.k. M3)

  Slutresultat: de stormrika bankirsläktena förlorar sin kära guldgris medan folk i USA slipper lida av inflation och avsiktligt manipulerade konjunktursvängar. Eliten förlorar kontrollen dom haft sedan 1913. Klar dom kommer att kämpa Ron Paul på alla vis. Kampen har börjat – och vi ser den i det att median tiger om RP.

  Dom stora pojkarna vill inte heller höra Ron Paul säga att USA borde ta hem trupperna. Kriget är deras vinstmaskin nummer två.

  Inte alls illa med internet med andra ord.

Leave a Reply