avdankad som få.

trillian pro live messenger

jag är i chock, åtminstone lite grann. hjälper min syster kopiera en film och mobbar henne för att hon aldrig är online på messenger. när hon sedan loggar in får jag en chock.

min syster har fler msn-kontakter än jag har. hon har 125 och jag har 109. det betyder att hon har mera vänner än jag och är populärare på alla sätt och vis.

skämt åsido, men hur är det möjligt!? det i MINA blodådror 1:or och 0:or flyter, inte i min fjortissysters. hon var knappt född när jag skapade mitt icq-account och kunde inte ens använda dator när jag chattade på messenger. och jag är inte gammal. det hör till ett annat försvarstal.

nej, jag förstår inte. hur?

där är nu allt möjligt, mina vänner från olika sammanhang. inte vet jag, det har nu bara kommit med tiden”.

jaha. nä jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. men min farmor skulle säkert förstå hur det känns att bli omsprungen av yngre generationer. hon får aldrig börja med messenger.

6 thoughts on “avdankad som få.”

  1. Hihi, smårörande inlägg:) Såg just din syster på gatan, och tänkte jag skulle tipsa henne om saken, vilket jag gjorde;) – men nu inser jag att det antagligen inte var den systern du menade utan en annan:D Nå, det märker hon säkert.

    Ja, du är ju närmare 30 än 20…

  2. jag tror jag ska börja utge mej att vara fjortis på messenger och se vad som lossar.

  3. hih. min bror loggade in på messenger idag. han har jämt en (1) kontakt. det är jag.

  4. voj vännen!

    jag är medelålders och ungefär lika gammal i datasammanhang som du. jag har fjorton kontakter, varav jag för tillfället chattar med… låt se nu. en kanske? enligt ditt resonemang är jag synnerligen impopulär och utan vännner. kanske är det så. du har fått mig att se sanningen i vitögat flera ggr 🙂

Leave a Reply