märkligt samband

sen december, då statusen på mitt hese-bonuskort sjunkit från guld till silver, har mina hesebesök blivit allt mer sporadiska. och nu har jag märkt ett samband – när jag äter på hese får jag huvudvärk dagen efter.

hese

kanske var det så att jag tidigare åt såna kopiösa mängder fett och socker att den där krabbisen aldrig hann komma. som med alkohol, det krävs att man vänjer sig vid det. men också spriten är jag känslig för. eller som jag får höra ibland:

det är skönt att det i dagens värld ännu finns ett riktigt billigt nöje: att supa thomas under bordet.

7 thoughts on “märkligt samband”

  1. Heej!
    Klassträffen gick precis som det alltid går när ja e ute: ja blir alkoholpåverkad o så vill ja bara dansa o yra o int tala henkevii me nån. Så d va verkligen synd att ja trodde det började sju.. Minglet i början missade jag nästan helt o sen efter maten ville ja bara dansa. I timmar! men roligt var det för det! O trots att ja va besviken på mig själv att ja int gjort en större social effort, så vet ja att d sku ha vari omöjligt: ja talar int kännis. Ja dansar o skrattar. Tough.

  2. amandine: sorgligt nog så har jag lämnat kotipizzarutinerna. men för nån dag sen åt jag på kotipizza igen. jag började moget med att fråga om de hade något “lätt”, förutom salladerna, eftersom jag inte tycker om sallader. killen tittade ner mot kassaapparaten och mumlade något om att ta pollo mexicana istället för vanliga mexicana, eftersom kyckling är lättare än medwurst. så jag åt kakan och hade den kvar, tänkte jag.

    annars är problemet det att jag inte orkar spela innebandy ordentligt om jag ätit kotipizza samma dag.

    rina: jag gillar henkevii, har int hört det förut. du var iaf int på samma linje som hon jag hörde säga att sku dricka sig full och hångla med så många hon hinner.

  3. Vem va d?!?!? Har du någo skvaller från kvällen? Blev d någo romanser? Hade du sutinaa? Det enda ja vet e att Micke N. va fullast av alla.

  4. google: klassträff lärkan
    resultat: thomas blog

    tjenare thomas,
    funderade om nån skulle ha lagt upp bilder från klassträffen på nätet, hittade endast din blog. rätt många kameror snurrade omkring på klassträffen, vet du om bilder har publicerats?

  5. ojdå. google är överallt.

    själv tog jag inga bilder och vet tyvärr ingen annan som skulle ha gjort det, fast jag också noterade att det togs bilder.

Leave a Reply