mystisk upplevelse n

snart introducerar jag en ny kategori: mystiska upplevelser. men tills dess:

idag i datasalen stegade en för mig obekant kille in med skyddshörlurar på huvudet (såna där som man har om man borrar berg till exempel). jag fick ett infall och halvskrek JA DET ÄR JU SÅ JÄVLA MYCKET NOJS HÄR I DATASALEN! varpå han stannade upp och sade

jag är en f.d. trummis och har tinnitus. utan de här öronskydden får jag så lätt migrän av ljudet omkring.

just det jo. så nu visste jag det! jag fick sagt att jag också har tinnitus men inte så gravt. en stund kände jag mig lite obekväm då jag inte visste vad han tyckte om att jag till en början drev med honom. senare på kvällen – också i datasalen eftersom jag hänger där alltför mycket – sa han att han är glad för att jag var spontan. att det känns som om alla ändå bara pratar bakom ryggen på honom om vilket freak han är. så nu känns det rätt bra ändå.

Leave a Reply