sommarens bästa morgon

gudson med familj besökte åbo under veckan och jag har igen fått känna hur fint det är med barn, tillit och att utvecklas. igår var det hur stort som helst att A vågade vara med munnen under vattnet, sen med näsan, sen också ögonen under vattnet och oj oj ögonblicken då han stiger upp igen och inser att han klarade det!

sen kram och avsked. (och en försmädlig utklassning i minigolf inetsat i minnet). men SEN! eftersom hotellrummet ändå var betalt till idag, så fick jag ta det i besittning.

till att börja med är rummet större än min lägenhet. och nu berättar jag om sommarens bästa morgon, som började med att jag somnade igår natt.

SJU stiger jag upp, sju! badrocken på, ner med hissen till badinrättningen och in i ångbastun. till duschen. till bastun. till bassängerna. åååh!! det är mäktigt att vara den enda som spränger ytspänningen och jag DYKER. simmar. övar simtag, vill hållas flytande med minsta möjliga ansträngning.

sen frukost. [föreställ dig fin beskrivning på god mat].

nio gick jag iväg mot jobbet och hittar smultrongömmor på vägen, som i en godnattsaga! halv tio på jobb, unheard of. tio minuter senare brukar ju alarmet på telefonen slå på. men här sitter jag, på jobb, med sommarens bästa morgon i famnen.

Leave a Reply