Innebandylagets framtid

Hej! Kik:s styrelse har igår beslutit att inte mera bekosta lagets säsongsavgift i salibandyliitto (840€/säsong) och kunde tänka sig betala medlemsavgiften på 220€ förutsatt att alla i laget betalt Kik:s medlemsavgift.

Så det finns väl några alternativ för framtiden,

– Alla spelare delar på de kostnader som uppstår 1060€ (ssbl) + 504€ (domaravg.) /15 spelare skulle bli 105€ per person/säsong +förstås  hallhyra

– Samma som ovan, men vi försöker aktivt samla in pengar i form av sponsorer, talko, träningsläger för kik juniorer? mm.

– Deltar i någon hallisarja, som troligen är förmånligare mm

– Vi skippar hela skiten och deltar i turneringar som ordnas under året

Kik har tydligen också 2010 gjort beslut på att inte betala domaravgifterna, så jag kommer att vara tvungen att begära in 3 års domaravgifer från laget på ett eller annat sätt. Totalt 1500€.

Finns det goda idéer inför nästa säsong? Vi är i varje fall anmälda till division 4, 2012-13 och första raten är betald.

Houtskär hade skaffat förstärkningar och skulle försöka köra ett år till. De var också intresserade av att dela träningar med oss, eventuellt spela i kilosport Kaarna.

Vi har förresten fått träningstid i Piug pargas på söndagar kl. 18.30-20.00. Och åbo kilosport turen är avbokad för 1 minut sedan.

Dessutom vill Houtskärsborna dela tur med oss i Kaarina Kilosport, på samma vis som förr. Man betalar genast turen efter träningen.

Tiden kommer troligen att bli torsdagar kl. 21-22, med start torsdagen 2.8.2012.

7 Responses to “Innebandylagets framtid”


 • träningstiden i piug låter bra, div4-spelandet inte. vad blir piug-turen att kosta? att delta i enskilda turneringar låter vettigt. själv kommer jag som sagt dock inte att kunna spela inkommande säsong. min känsla är också att det kanske inte finns tillräckligt med intresse för div4-spel (med de kostnader och förbindande de för med sig) detta år.

 • Jag är nog intresserad av att spela division, men vi får nog försöka samla in pengar för att ha råd. Dessutom om vi är få(Natan och Paka borta) så blir det ännu dyrare per spelare. Visserligen är halltiden i Piug betydligt billigare än kilosport, fast hur mycket den kostar vet jag inte.

 • Jag e no å intresserad av divisionsspel. Men de sku ju no va bra om man sku hitta nå sätt å få in lite pengar.. Angående den här säsongen så kommer ja iaf på hösten delta som förut, men ja börjar studera i Ekenäs.. Å i januari blir de trolitvis milin för min del, så lite frånvaro lär de bli

 • För undertecknad är det ytterst osäkert med deltagandet då baklåret hela tiden säger upp kontraktet vid belsatning. Skulle själv gärna spela enskilda matcher. Är dom matcherna i divarin eller nån annan turnering eller någon träning spelar eg inte så stor roll för min del. Det finns så mycket man skall hinna göra på ledigheten. För min del räcker det med andra ord med sporadiskt spelande. Av Dessa Skäl vill jag inte heller lägga alltför starka åsikter fram då det finns andra här som kommer att vara mera delaktig i evenemangen. Summa sumarum, för mig passar alla alternativ om än kanske mera gärna sporadiska spel så behöver man inte betala flera hundra euro om man tillslut kanske spelar en match eller två på inkommande säsong. Känns lyxigt att betala licens och ev dryga 100e för att sen märka att man ej kan spela eller sen inte har tid. MEN jag hoppas att i någon form kunna spela för man saknar nog sporten och gänget, helt klart.

 • Ska vi också börja köra med Nimenhuuto gällande matcher och träningar? Fungerar även bra via telefonen. Smidigt värre… 😉

  Här länk till vår nya Nimenhuuto.

 • Morning!
  Ha lite funderat på de här med kostnadena. Inte så kiva att vi ALLA är skyldiga Kimmen en massa pengar. Så jag har några förslag på hur vi kommer billigare undan: Sponsorer, dom som är på spelskjortan, 6st, därifrån kan det alltid komma någo cash! Ullmax, varma kalsonger till vintern!:) vi får ca.30% av intäkterna, alltid någo. Allt är typ på G redan. Så de här va inget förslag!:)
  Sählyläger här i Korpo är oxå efterlyst, kan alltid få inn en hundring! Men till det behövs det “ledare”.
  Talko!:) personligen min STARKA sida!:) Synd att de inte har blivit av på ett tag!:)
  Andra har säkert oxå idéer???

  SEN, träningar? Vi har varit flera söndagar på hugget att komma till Pargas å träna lite. Vi har varit en bil full med “sköna liirare” t.o.m. Johnny!
  SÅÅ, när ska vi börja träna???????

 • Hur faan kan man hål på,på det viiset!!!???

Leave a Reply